Salty reminder: GRATIS levering vanaf €175

VIS VOOR ECHT IEDEREEN

Kwaliteit en versheid zijn onze ankers

Ons anker in Oostende

Bij Salty John hechten we grote waarde aan de korte keten voor onze verse vis. We zijn trots op onze rechtstreekse verbinding met lokale vissers, waardoor we elke dag verse vis kunnen aanbieden. Ons doel is om deze korte keten niet te doorbreken, zodat u als klant altijd de meest verse producten ontvangt.

Dankzij onze twee vishandels in Oostende & Bredene en een uitgebreide groothandel hebben we een sterke positie op de markt verworven. Deze unieke combinatie stelt ons in staat om een breed scala aan vissoorten aan te bieden, van alledaagse favorieten tot zeldzame delicatessen. Onze uitgebreide netwerken en de samenwerking met toegewijde vissers zorgen ervoor dat we consistent hoge kwaliteit kunnen leveren.

Onze strategische locatie in Oostende versterkt onze positie nog meer. Als hart van de Belgische visserij biedt Oostende ons directe toegang tot enkele van de beste visvangstgebieden. Hierdoor kunnen we niet alleen de versheid van onze producten garanderen, maar ook snel reageren op de marktvraag en de nieuwste vangsten.

Met Salty John bent u verzekerd van topkwaliteit vis, versheid gegarandeerd door onze toewijding aan de korte keten, en een ongeëvenaarde marktkennis. We zijn meer dan alleen een viswinkel; we zijn uw vertrouwde partner in de wereld van verse vis, verankerd in de rijke visserijtraditie van Oostende.

Van Bot tot Zeebaars

Vis is echt voor iedereen, en daar staan we achter.Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan vissoorten, waarbij kwaliteit en versheid altijd voorop staan. Bij Salty John geloven we dat heerlijke vis niet altijd duur hoeft te zijn. Ons aanbod bewijst dat prijs geen directe indicator is van kwaliteit of versheid. Bestel nu en ontdek de veelzijdigheid van onze visselectie, perfect voor elke gelegenheid en elk budget. Bij ons draait het om smaak en de beleving, niet om de prijs.

 

Van Schip tot bord in 3 dagen!

Bij Salty John leveren we versheid van zee tot bord in slechts 3 dagen. Op dag 1 wordt de vis met zorg gevangen en rechtstreeks aan ons verkocht. Op dag 2 verwerken we de vangst: we versnijden en bereiden de vis voor, altijd met oog voor kwaliteit. Vervolgens wordt de vis verpakt en klaargemaakt voor verzending. Op dag 3 wordt onze verse vis al bij u thuis geleverd. Zo garanderen we de ultieme versheid, recht van Oostende op uw bord.