Salty reminder: GRATIS levering vanaf €175

Salty John: Erfgoed van Kwaliteit en Versheid

Welkom bij Salty John, waar de ambacht van verse vis niet alleen onze passie is, maar ook onze erfenis.

Als de trotse vrucht van een samenwerking tussen Vispaleis en Finest Seafood, staan wij voor een rijke geschiedenis en een toekomst van innovatie in de wereld van "Vis".

't Vispaleis, een gevestigde naam die al 35 jaar de harten van Oostende verwarmt en sinds 2021 ook in Bredene aanwezig is, is het kloppende hart van Salty John. Dit familiebedrijf, nu in handen van de derde generatie, is synoniem met traditie, vertrouwen en de allerbeste kwaliteit vis, rechtstreeks uit de zee.

Aan onze zijde staat Finest Seafood, een groothandel die zijn sporen heeft verdiend met ongeëvenaarde service aan de Oostendse horeca. Met de mogelijkheid om tot drie keer per dag te leveren, zorgen zij ervoor dat de versheid van onze producten nooit in het gedrang komt.

Deze krachtenbundeling heeft Salty John een onwankelbare positie op de markt gegeven. Samen brengen we u niet alleen de verste vis en zeevruchten, maar ook een stukje van onze familiegeschiedenis, die doordrenkt is met de liefde voor de zee en haar vruchten.

Bij Salty John is elke vis die u proeft een stukje van ons erfgoed en onze toewijding. Wij zijn meer dan een naam; wij zijn een belofte van kwaliteit, versheid en service. Duik in de wereld van Salty John, waar de zee ons verbindt en de kwaliteit ons definieert.

Uw horeca partner

Salty John, voorheen Finest Seafood, kan ook uw partner worden als leverancier voor verse vis. Interesse of vragen?

Aarzel dan niet om onze groothandel te contacteren:

groothandel@saltyjohn.be

+32 472 91 62 70