Salty reminder: GRATIS levering vanaf €175

Verzending & bezorging

Bij Salty John begrijpen we dat de versheid van onze producten essentieel is voor de ultieme smaakervaring. Daarom hanteren we een zorgvuldig proces voor de verzending en bezorging van onze verse vis.

Elk stuk vis wordt luchtledig verpakt om de versheid en de kwaliteit te garanderen tot aan uw voordeur. De assemblage van uw bestelling vindt plaats in een gekoelde ruimte waar onze producten in optimale omstandigheden worden bewaard. Deze strikte normen zetten we voort tijdens het transport: onze bezorgdiensten maken gebruik van gekoelde voertuigen, waardoor uw vis onder de juiste temperatuur bij u wordt afgeleverd.

We zetten ons in voor een bezorgproces waarbij de keten van koude nooit wordt onderbroken, van ons huis tot het uwe. Zo zorgen we ervoor dat de verse vis van Salty John altijd van de hoogste kwaliteit is wanneer deze op uw bord belandt. Uw bestelling is in goede handen en wordt met de grootste zorg behandeld, zodat u kunt genieten van de beste producten die de zee te bieden heeft.